Ενημερωτικό Δελτίο του Παλλακωνικού Συλλόγου Νότιας Αυστραλίας «Ο Λεωνίδας» [Πολιτιστικός - Προοδευ

Monday 22 October 2012

Τρέισι Σπυριδάκου: Από την Γράμμουσα στο Χόλιγουντ


Κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε χιλιάδες συναδέλφους της και να γίνει η νούμερο ένα τηλεοπτική περσόνα τη Βόρειας Αμερικής και του Καναδά.
 
Η Λάκαινα Τρέισι Σπυριδάκου, κόρη του Γεωργίου και της Αναστασίας Σπυριδάκου από την Γράμμουσα, κατάφερε να κατακτήσει το Χόλιγουντ με την εμφάνιση και το ταλέντο της.

Δεν είναι και λίγο να σε χαρακτηρίζουν ως η νέα Τζένιφερ Άνιστον. Η ταλαντούχα ηθοποιός κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «
Επανάσταση» οι οποία έχει γύρω στους 13.000.000 φανατικούς τηλεθεατές.
 
Aν και γεννήθηκε στο Γουίνιπεγκ, Καναδά, η Τρέισι πέρασε τα παιδικά της χρόνια, από τεσσάρων έως εννιά, στη Σκάλα Λακωνίας. Οι ορίζοντες προς μια λαμπρή καριέρα άνοιξαν για την ηθοποιό όταν οι γονείς της αποφάσισαν να επιστρέψουν στον Καναδά και ν’ ασχοληθούν με το εστιατόριο που διατηρούσαν εκεί.

Είναι περήφανη για την ελληνική της καταγωγή, δεν ξεχνά την πατρίδα και τρελαίνεται για διακοπές στην Ελλάδα έτσι όποτε τις το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της ταξιδεύει στη Σκάλα.

Η Τρέσι άρχισε ηθοποιία στο Γυμνάσιο και σπούδασε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ηθοποιών της Μανιτόμπα. Αποφοίτησε από το Oak Park High School στο Γουίνιπεγκ. Πήγε στο Βανκούβερ το 2007 για να επιδιώξει καριέρα ως ηθοποιός και μέσα σε λίγες εβδομάδες κέρδισε τον πρώτο τηλεοπτικό της ρόλο. Το 2009, κέρδισε το πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην καναδική σειρά Majority Rules! Το 2011 έκανε το ντεμπούτο της σε ταινία μεγάλου μήκους "Πλανήτης των Πιθήκων". Φέτος κέρδισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του NBC "Επανάσταση".

No comments:

Post a Comment