Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

14 καλοί λόγοι γιατί αξίζει να είσαι στο καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο

Γιατί είμαι στο Συμβούλιο;  Να συμμετάσχω στην προώθηση της κουλτούρας μας και την ιστορία της Λακωνίας.  Να προσφέρουμε βοήθεια στη γενέτειρά μας όταν χρειαστεί όπως σε περίπτωση φωτιές σεισμούς,  και νοσοκομεία.  Να δίνουμε συμπαράσταση στους συμπατριώτες Λάκωνες. Να προωθούμε τη γλώσσα μας.  Να υπερασπίζουμε τα δικαιώματά μας.  Να έχουμε το Παλλακωνικό Οικογενειακό Κέντρο ανοικτό για να συναντιόμαστε και να τα λέμε.  Να απολαμβάνουμε θετικές απασχολήσεις.
Χρήστος Γ. Βλάχος
Πρόεδρος
Για μένα αυτό που μου αρέσει και μετράει στο Συμβούλιο είναι ότι μου δίνει την ευκαιρία να βρίσκομαι κοντά σε συμπατριώτες και να συμβάλω στη διατήρηση του Παλλακωνικού Οικογενειακού Κέντρου ως χώρο προσιτό, τόσο από την άποψη της τσέπης όσο και ενδιαφέροντος, προς όλα τα μέλη της οικογένειας: τα παιδιά, τους νέους, τους μεγάλους, καθώς και τους ηλικιωμένους.  Εξάλλου αυτός πάνω απ’ όλα είναι και ο κυριότερος λόγος για την ίδια την ύπαρξη του Συλλόγου μας.
Δημήτρης Κατσάμπης
Γραμματέας

Στο Συμβούλιο ήμουν περήφανη υποστηρίζοντας την ελληνική μας κληρονομιά και συμβάλλοντας να κάνουμε το Κέντρο πραγματικά οικογενειακό, χαρούμενο και ζωντανό, προπαντός για τους πιο ηλικιωμένους.  Μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.
Ιωάννα Πάντου
Ταμίας

Εμένα ο Σύλλογος με δένει ψυχικά με το ένδοξό μας παρελθόν, το Λεωνίδα, τους 300 Σπαρτιάτες και τη κληρονομιά που έχουμε ευθύνη να μεταδώσουμε στις νέες γενιές στην θετή μας πατρίδα, την Αυστραλία.
Γιώργος Κρεμαστιώτης

Είμαι στο Συμβούλιο από την ημέρα που ιδρύθηκε το Γυναικείο Τμήμα εδώ και 20 χρόνια.  Χαίρουμε με την αγάπη και τη συνεργασία που έχουμε αναμεταξύ μας να κρατάμε ανοικτό το Οικογενειακό μας Κέντρο.  Είμαι πολύ χαρούμενη όταν βλέπω τα μέλη και φίλους στις διάφορες δεξιώσεις μας.  Επιθυμία μου είναι να έχουμε περισσότερα και νεότερα μέλη στο Συμβούλιο.
Άννα Λάμπρου

Ο Παλλακωνικός  Σύλλογος θα πρέπει να είναι χώρος διασκέδασης, συζήτησης, εκμάθησης και ψυχαγωγίας. Πρόκειται για ένα σημαντικό μέσο για την ανταλλαγή πολιτισμικών αξιών μεταξύ των ηλικιωμένων και νεότερων μελών της παροικίας.
Στέλιος Χαγιάς
Μου αρέσει που είμαι στο Συμβούλιο διότι έχω κάπου να πάω, να δω φίλους και συμπατριώτες και να κάνω κι εγώ ό, τι μπορώ για το καλό όλων μας.
Παναγιώτης Ατσάλας
Γραμματέας

Ο Σύλλογος μου αρέσει γιατί είμαστε όλοι σα μια μεγάλη οικογένεια.  Ερχόμαστε, ανταμωνόμαστε και δουλεύουμε όλοι με το γέλιο και μονιασμένοι.
Βούλα Κρεμαστιώτη

Μου αρέσει η παρέα στο Σύλλογο, να συναντάω κόσμο και να μιλάω στους ανθρώπους.
Ανθούλα Τσετσέρη

Είμαι κοντά στο Σύλλογο από την αρχή.  Μου αρέσει να έρχομαι και να βοηθάω στο Συμβούλιο  όσο μπορώ. Ο Σύλλογος κρατάει τους Λάκωνες πιο κοντά.  Είμαι πάντα χαρούμενη να είμαι εκεί.
Κατερίνα Μήτρη
Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαι στο Συμβούλιο.  Μου αρέσει η παρέα, όλοι είναι καλοί, καλά περνάμε και βοηθάμε.
Ρούλα Μαλαβάζου
Αγαπάω το Σύλλογο, μου αρέσει να βοηθάω και να είμαι σε όλες τις εκδηλώσεις. Θα συνεχίσω όσο μπορώ.
Αλέκος Μιχαήλ


Σαν Λακώνισσα είμαι υπερήφανη να υπηρετώ το Σύλλογο.  Έρχομαι με μεγάλη  χαρά, συναντάω όλους τους συγγενείς και συμπατριώτες και προσφέρω τη βοήθεια μου.
Άννα Ζούνη
Μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής

Μου αρέσει να έρχομαι όποτε μπορώ, να βλέπω κόσμο, να κουβεντιάζουμε και να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ.
Αντωνία Μητσοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου