Ενημερωτικό Δελτίο του Παλλακωνικού Συλλόγου Νότιας Αυστραλίας «Ο Λεωνίδας» [Πολιτιστικός - Προοδευ

Monday 3 October 2016

Νέα πρόσωπα στο τιμόνι του Συλλόγου

Νέα εποχή ανάπτυξης και αισιοδοξίας.

Με καινούργια πρόσωπα στο τιμόνι, ο Σύλλογος οδεύει προς μια συναρπαστική περίοδο αναγέννησης, καινοτομίας και ανάπτυξης.

Νέοι πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γραμματέας δείχνουν το δρόμο καθώς καινούργιο φρέσκο αεράκι διαπερνάει το Παλλακωνικό Οικογενειακό Κέντρο. Όλοι περιμένουμε τις ενδιαφέρουσες αλλαγές που σίγουρα θα γίνουν εμφανείς με το πέρασμα του χρόνου.

Είμαστε πολύ τυχεροί να έχουμε την πολύ ταλαντούχα Ντίνα Χούσου ως νέα πρόεδρο, η οποία δέχεται στήριξη από τον ιδιαίτερα δραστήριο αντιπρόεδρο, Βασίλη Κουντουρόγιαννη, τον εξειδικευμένο γραμματέα Γιώργο Α Βλάχο, καθώς και τον ακούραστο ταμία Στέλιο Χαγιά να φροντίζει τα οικονομικά. Μαζί με τα τέσσερα αυτά στελέχη, τη γραμματεία συμπληρώνουν κι άλλα τρία έμπειρα μέλη: ο Δημήτρη Κατσάμπης (βοηθός γραμματέας), η Ιωάννα Πάντου (βοηθός ταμία), και ο Χρήστος Ν Βλάχος (συντονιστής εκδηλώσεων).

Επιπλέον, τα εφτά μέλη της γραμματείας, απολαμβάνουν την υποστήριξη των δέκα άλλων μελών του διοικητικού συμβουλίου, τριών της εφορευτικής επιτροπής, και οκτώ εθελοντές οι οποίοι όλοι αναφέρονται στη δεξιά στήλη.

Με τέτοια στήριξη, και με τη συμπαράσταση της ευρύτερης κοινότητας των Λακώνων, ο Σύλλογος πλέον μπαίνει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και αισιοδοξίας.

No comments:

Post a Comment