Ενημερωτικό Δελτίο του Παλλακωνικού Συλλόγου Νότιας Αυστραλίας «Ο Λεωνίδας» [Πολιτιστικός - Προοδευ

Saturday 6 April 2013

Δωρεά Λακωνικής Ομοσπονδίας Νέας Νότιας Ουαλίας στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε από τη Λακωνική Ομοσπονδία Νέας Νότιας Ουαλίας δωρεά προς τη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.
Οι Λάκωνες συμπατριώτες μας από το Σύδνεϋ, ανταποκρινόμενοι σε επιστολή του διοικητή του νοσοκομείου, κ. Νικολάου Ι. Κουφού, για παροχή οιασδήποτε βοήθειας προς το ίδρυμα, συγκέντρωσαν από εκδηλώσεις της ομοσπονδίας τους το ποσό των επτά χιλιάδων ( 7.000 ) Ευρώ. Με το ποσό αυτό και ύστερα από συνεννόηση με το νοσοκομείο, αγόρασαν δύο ιατρικά μηχανήματα monitors τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από το τμήμα επειγόντων και από την παθολογική κλινική της νοσηλευτικής μονάδας. 
Η παράδοση των μηχανημάτων έγινε στο διοικητή του νοσοκομείου, από τον πρόεδρο του Παλλακωνικού Συλλόγου Νέας Νότιας Ουαλίας κ . Νίκο Καπερνάρο, τη γραμματέα κ. Βίκυ Κοκινάκου και το μέλος κ. Νίκη Πουλοκέφαλου, πρώην πρόεδρο του γυναικείου τμήματος του Συλλόγου. 

Ο διοικητής, κ. Κουφός, ευχαρίστησε θερμά τους δωρητές, τους διαβεβαίωσε για την άμεση αξιοποίηση της δωρεάς τους στο κρίσιμο έργο της νοσηλείας κάθε συνανθρώπου μας που προσέρχεται ως ασθενής στη νοσηλευτική μονάδα και οι ίδιοι δηλώνοντας πλήρως ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στο Νοσοκομείο Σπάρτης υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια αρωγής προς το νοσοκομείο.

No comments:

Post a Comment