Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2001

Γενική Πρόσκληση


17 του Σεπτέμβρη 2001
Αγαπητό μέλος,

Το γράμμα αυτό που κρατάς ετούτη τη στιγμή στα χέρια σου είναι μια ενημέρωση κι ένα κάλεσμα από το σύλλογό σου για να σε έχουμε και εσένα κοντά μας σε μια σειρά από εκδηλώσεις που έχουνε προγραμματιστεί στις μέρες και εβδομάδες που έρχονται.  Έτσι περιμένουμε και εσένα να ανταμωθούμε, να τα πούμε και να τα πιούμε!

Παρασκευή βράδυ 29 του Σεπτέμβρη:
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑ
Στα πλαίσια του Ελληνικού Φόρουμ του Πανεπιστημίου Φλίντερς η παρουσίαση των πρακτικών του φόρουμ 2000 θα γίνει από το γερουσιαστή Νίκο Μπόλκα στο κανονικό Παρασκευόβραδο του λακωνικού Συλλόγου.  Η παρουσίαση θά γίνει στις 7:30 Κατόπιν θα είναι διαθέσιμα φαγητά και μεζέδες και το μπαρ του συλλόγου θα είναι ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των παρευρισκόμενων.

Κυριακή 30 του Σεπτέμβρη
ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ
Ο Λακωνικός Σύλλογος και πάλε πρωτοτυπεί και κηρύττει την ημέρα Γιορτή των Παππούδων.  Μετά από απαίτηση μερικών παππούδων, ο αριθμός των οποίων όλο και μεγαλώνει στο Σύλλογο, την τελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη θα τιμηθούν όλοι οι παππούδες στο συνηθισμένο μηνιαίο μπάρμπεκιου.

Δευτέρα 1 του Οκτώβρη
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Ποδόσφαιρο, φαγοπότι, ελληνική ορχήστρα, απασχολήσεις για τα παιδιά κι όχι μόνο… Το πρώτο πελοποννησιακό πανηγύρι για όλη την οικογένεια είναι μια ακόμα απόλαυση των παραδοσιακών ελληνικών φαγητών, της μουσικής και του πολιτισμού εδώ στην Αδελαϊδα.  Σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε μαζί μας.  Ελάτε με όλη την οικογένεια: μικροί, μεγάλοι και γέροντες.  Σας περιμένουμε.  Όλοι η παροικία είναι ευπρόσδεκτη.

Σάββατο 13 του Οκτώβρη
ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η Γιορτή του Συλλόγου φέτος θα γιορταστεί το Σαββατόβραδο 13 του Οκτώβρη με ιδιαίτερο κέφι και μεράκι που θα χαρίσει η ορχήστρα «Τρίο Ζορμπά».  Μη χάσετε!

Κυριακή του Νοέμβρη
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΗ
Την Κυριακή πρωί στις 8 λεωφορείο αναχωρεί από το Λακωνικό Οικογενειακό Κέντρο με διαδρομή άγνωστη και εκπληκτική.  Κλείστε τις θέσεις σας νωρίς με ένα τηλεφώνημα στη Γιωργία Βλάχου στο 8277 4938 ή στην Αντωνία Αρβανιτάκη στο 8269 3542.  Οι προτιμήσεις και η κατανομή των θέσεων θα γίνουν σύμφωνα με την ημερομηνία των κρατήσεων. Βλέπετε διαφημιστικό στο άλλο μέρος της επιστολής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου