Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Παράδοση και Παραλαβή ΔΣ 2010-2012

Την Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010, πραγματοποιήθηκε στο Παλλακωνικό Οικογενειακό Κέντρο η συνεδρίαση των εισερχόμενων και εξερχόμενων συμβουλίων υπό την προεδρεία του Βασίλη Γκιουζέπη, μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής, κατά την οποία το εξερχόμενο συμβούλιο παρέδωσε τα καθήκοντα στο εισερχόμενο συμβούλιο. 

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν από το την εξελεγκτική επιτροπή ο Βασίλης Γκιουζέπης και η Άννα Ζούνη· και από το εισερχόμενο συμβούλιο οι: Παναγιώτης Αρώνης, Παναγιώτης Βλάχος, Χρήστος Δ Βλάχος, Χρήστος Ν Βλάχος, Δημήτρης Κατσάμπης, Γιώργος Κληρονόμου, Αγγελική Κοτσώνη, Γιώργος Κρεμαστιώτης, Βούλα Κρεμαστιώτη, Άννα Λάμπρου, Βαγγέλης Μαλαβάζος, Γιάννης Μανούσος, Γιώργος Μάζης, Κατερίνα Μήτρη, Αντωνία Μητσοπούλου, Αλέκος Μιχαήλ, Τασούλα Ντάγκα, Ιωάννα Πάντου, Ανθούλα Τσετσέρη και Ζαχαρίας Τσοράκος. Υπήρχαν επίσης και δύο παρατηρητές: ο Γιάννης Κατσάμπης και η Ζωΐτσα Μανούσου.

Ο προεδρεύων, Βασίλης Γκιουζέπης, συνεχάρη όλους για την προθυμία τους να υπηρετήσουν στην εκτελεστική επιτροπή, και συμβούλευσε τα παλαιά μέλη να βοηθήσουν τα νέα προκειμένου να προσαρμοστούν στις εργασίες του συλλόγου. Ο Βασίλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα καινούργια μέλη, Ιωάννα Πάντου και Τασούλα Ντάγκα, κόρες παλαιών στελεχών του Παλλακωνικού Συλλόγου, Ευάγγελου Πάντου και Γεωργίου Ανδρετσάκη αντίστοιχα, οι οποίες συνεχίζουν το έργο των πατεράδων των. Τόνισε ακόμη ότι είναι κρίσιμης σημασίας να υπάρχει αλληλεγγύη και αγάπη. Τέλος, ζήτησε να υποβληθούν προτάσεις για επτά αξιωματούχους που θα στελεχώσουν το προεδρείο. Εξελέγησαν οι κάτωθι:

1. Πρόεδρος, Χρήστος Δ Βλάχος, (Γεράκι)
2. Αντιπρόεδρος, Άννα Λάμπρου, (το γένος Δούλφα από Γεράκι)
3. Γραμματέας, Δημήτρης Κατσάμπης, (Καρίτσα)
4. Β’ Γραμματέας, Χρήστος Ν Βλάχος, (Σκάλα)
5. Ταμίας, Βαγγέλης Μαλαβάζος, (Καρίτσα)
6. Β’ Ταμίας, Ιωάννα Πάνυου, (Καστανιά)
7. Συντονίστρια Εκδηλώσεων, Αγγελική Κοτσώνη, (το γένος Πήλιουρα από Καρίτσα)

Επιπλέον, άλλοι 18 συμμετέχουν στην ολομέλεια του ευρύτερου 25μελούς διοικητικού συμβουλίου. Αυτοί είναι: Αργύρης Αντωνίου (Καρίτσα), Παναγιώτης Αρώνης (Ελαφόνησος), Γεωργία Βλάχου (το γένος Αντωνίου από Καρίτσα), Παναγιώτης Βλάχος (Γεράκι), Γιώργος και Μηλιά Κληρονόμου(Τάλαντα), Γιώργος και Βούλα Κρεμαστιώτη (Μολάους), Γεώργιος Κρητικός (Τάλαντα), Γιώργος Μάζης (Καλλιθέα), Ρούλα Μαλαβάζου (το γένος Σαρρή από τον Αϊ-Δημήτρη), Γιάννης Μανούσος (Γεράκι), Κατερίνα Μήτρη (το γένος Βλάχου από Γεράκι), Αντωνία Μητσοπούλου (το γένος Βλάχου από Γεράκι), Αλέκος Μιχαήλ (Κύπρος), Τασούλα Ντάγκα (το γένος Αδρεσάκη από Τάλαντα), Ανθούλα Τσετσέρη (το γένος Κατράνη από Καλλιθέα) και Ζαχαρίας Τσοράκος (Παρόρι).

Επιπλέον την εφορευτική και εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι Άννα Ζούνη (το γένος Μαρουδά από το Γεράκι), Βασίλης Γκιουζέπης (Ασωπός) και Γεώργιος Βλάχος (Βρονταμά).
Σε σύντομη συζήτηση που ακολούθησε πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:
1. Συνεδριάσεις του ευρύτερου συμβουλίου θα γίνονται την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, 7:00 – 9:00μμ. Οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές και κάθε μέλοε του Συλλόγου έχει το δικαίωμα να παρευρίσκεται ως παρατηρητής.
2. Ανανεωμένη προώθηση του ελληνικού πολιτισμού και παράδοσης στα Ελληνόπουλα. Η δημιουργία χορευτικού συγκροτήματος πρέπει πάλι να εξεταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου